De Goudse Schouwburg beloont mantelzorgers

Op dinsdag 10 november is het de Nationale Dag van de Mantelzorg; hét moment om verzorgers voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden in het zonnetje te zetten. De Goudse Schouwburg verrast die dag 2 mantelzorgers met kaarten voor een verzorgt avondje uit bij de voorstelling ‘Op bezoek bij meneer Green’.
Avondje uit

De voorstelling gaat over een 86-jarige man (Bram van der Vlugt) die een teruggetrokken leven leidt. Zes maanden lang krijgt hij bezoek van een jonge zakenman met een taakstraf (Oren Schrijver). Geen van beide mannen zit daarop te wachten, maar gaandeweg blijken ze meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten. Dit toneelstuk is op dinsdag 8 maart in De Goudse Schouwburg te zien en 2 mantelzorgers ontvangen 2 vrijkaarten én een VIP behandeling!
Meedoen

Kent u een mantelzorger die het avondje uit dik verdient, stuur dan een mail naar publiciteit@goudseschouwburg.nl en vertel kort waarom u die persoon graag in het zonnetje zet. Op dinsdag 10 november maakt de schouwburg bekend wie de winnaars zijn. Kijk op www.goudseschouwburg.nl voor meer informatie.

Advertisements