De Goudse biedt startende ondernemers gratis kantoorruimte

Gouda – Startende ondernemers kunnen onder zeer gunstige condities voor drie jaar de beschikking krijgen over een ruimte in het kantoor van De Goudse, pal tegenover het station in Gouda. Het eerste jaar is de huur zelfs gratis.

Focus op ondernemers
Als ondernemersverzekeraar wil De Goudse ondernemers graag verder helpen. Niet alleen met financiële producten en diensten maar ook op andere manieren. Zo ondersteunt de verzekeraar werkgevers met nuttige informatie via ondernemenmetpersoneel.nl. Ook biedt De Goudse al een groot aantal jaren kantoorruimte aan startende bedrijven.

Enkele ruimtes beschikbaar
Er zijn op dit moment enkele ruimtes beschikbaar. Het eerste jaar is de huur gratis, het tweede jaar betaalt de ondernemer 50% en het derde jaar is dit 100%. De kantoorruimtes zijn 24m2 groot en de huur is inclusief wifi, water, energie, schoonmaak en professionele receptie. Ook mag de ondernemer (en zijn eventuele medewerkers en gasten) gebruikmaken van het bedrijfsrestaurant (tegen betaling), de warme drankenautomaten (kosteloos) en de fitnessruimte (kosteloos).

Interesse?
Startende ondernemers die interesse of vragen hebben kunnen een mail sturen naar bwalta@goudse.com. Ze krijgen daarna een uitnodiging om hun onderneming en motivatie te pitchen, waarna De Goudse een keuze maakt uit de kandidaten.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-04-2019 15:00