De beste wensen, namens de ondernemers en deGouda

Gouda – Afgelopen woensdag verscheen de nieuwe huis-aan-huis editie van magazine deGouda. Heb jij hem al aangetroffen in je brievenbus? Ook kan je de ‘beste wensen’ editie ophalen in alle supermarkten in Gouda.

In deze editie de Beste Wensen van vele ondernemers, hoe digitaal zijn senioren in Zuidplas, 16 x Zo komen we de kerst wel door en Koosje de Kat op avontuur in de stad.

Natuurlijk ook adverteerders. Adverteerders zijn de ondernemers die dit magazine mogelijk maken en zorgen weer dat jouw product of dienstverlening tot in de puntjes verzorgd zijn.

Advertisements

Sinds afgelopen maandag zit Nederland in ‘lockdown’ en daar hebben ook onze adverteerders mee te dealen. Sommige advertenties met activiteiten kloppen niet en acties kunnen niet meer door gaan.  Zo had bijvoorbeeld Mos en Spetter twee leuke open dagen gehouden met mooie kortingen op gitaren en piano’s. Natuurlijk kan je ze altijd even bellen als je lekker muzikaal het nieuwe jaar in wil gaan.

Wellicht voor u als lezer interessant om eens te kijken bij deze ondernemers:

Namens alle ondernemers en het team van magazine deGouda wensen wij u veel leesplezier, fijne feestdagen en een gezond en daverend 2021.

18-12-2020 17:01