De beste manier om Zotte Zaterdag te bereiken

Arriva en Zotte Zaterdag slaan de handen ineen voor makkelijk en voordelig vervoer naar het bekende middeleeuwse festival in Gouda op 26 oktober.

OV-vervoer zorgt voor minder drukte op de wegen rondom en in de binnenstad van Gouda. Voor bezoekers van het festival is de bus alleen maar makkelijk; ze hoeven niet meer te zoeken naar een parkeerplaats, sparen de parkeerkosten uit en worden vlakbij afgezet. De Samenreisdagkaart is te koop bij de buschauffeur, maar denk eraan dat je alleen kan pinnen.

Met twee tot vijf personen reizen voor maar 9,95 euro

Op één Samenreisdagkaart kan je met minimaal twee en maximaal vijf personen reizen. Je mag daarmee met twee volwassenen (17+) en drie kinderen (4-17 jaar) reizen. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis en zonder vervoerbewijs mee.
De Samenreisdagkaart is na 9.00 uur de hele dag geldig in de volgende reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net): regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland, behalve op buslijn 45 (Den Haag – Leiden). De kaart is ook geldig (maar niet te koop) in de buurtbus.

Meer informatie over Zotte Zaterdag, de Samenreisdagkaart en de aanbieding staat op arriva.nl/zottezaterdag.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

22-10-2019 11:02