Cyclocross wedstrijden voor iedereen bij WV Avanti

Alphen aan den Rijn – Het clyclocross seizoen is al volop aan de gang en ook bij de Alphense Wielervereniging Avanti wordt er elke dinsdag avond al druk getraind. Ook door kinderen van diverse leeftijden op een cyclocross- fiets of een mountainbike en door volwassenen.

Zondag 5 november wordt de eerste wedstrijd op het cross parcours georganiseerd. Dat bevindt zich rondom het wielerparcours langs de Amerikalaan. Het gaat om de Swabo Cross competitie, onderlinge wedstrijden van LRTV Swift, RTB de Bollenstreek en WV Avanti. Er wordt gestart in diverse categoriën vanaf 10.00 uur. Iedereen met een mtb fiets of veldrijfiets vanaf 7 jaar kan meedoen. Als je eerst wat ervaring op wil doen kan dat ook tijdens de trainingen. Je leert bijvoorbeeld hoe je snel op en af kunt stappen of over een plank heenspringen.

Ook op zondag 10 december is er nog een wedstrijd en tot slot op zondag 17 december is er een “Open Alphens Kampioenschap”. Dit staat open voor iedereen uit de regio die geen lid is en geen wedstrijdlicentie van de knwu heeft. Deelnemen kan ook nu weer op een mtb of een veldrijfiets.
Deze wedstrijd wordt gecombineerd met het clubkampioenschap Cyclocross van W V Avanti.
Zie voor meer informatie: www.wvavanti.nl.

Advertisements