CVC Reeuwijk verlengd contract met MHD Keepersschool

Reeuwijk – Adriaan Koppe (Jeugdvoorzitter CVC), Jan Edelman (Senioren zaken CVC) en keeperstrainer Mo bekrachtigen de overeenkomst die CVC Reeuwijk met MHD Keepersschool is aangegaan. Dat betekent dat Mo een jaar langer actief blijft als trainer van de CVC keepers en als hoofdkeeperstrainer voor de CVC selectie. Mo is al sinds 2019 actief bij CVC Reeuwijk en doet het uitstekend binnen de staf van de selectie.

Ook de jeugdkeepers zijn erg blij met Mo als keeperstrainer. Zijn plezier, gedrevenheid en expertise zorgt voor veel enthousiasme bij de keepers. Met de verlening van de samenwerking kan de ingeslagen weg, waardoor de keepers zich ontwikkelen, nog verder worden uitgewerkt binnen CVC Reeuwijk. Naast een goede begeleiding en trainingen verzorgt MHD Keeperschool ook speciale masterclasses voor alle keepers bij CVC Reeuwijk maar ook voor keepers uit de regio. Op die manier delen we de ervaring en het enthousiasme voor het keepersvak.

Voor CVC is de samenwerking met MHD Keepersschool een hele mooie stap voorwaarts en past binnen het opleidingsbeleid van de club voor zowel de jeugd als het selectie elftal.

Advertisements

17-02-2021 08:00