Crowdfunding actie: Gouds film-kunstproject ‘Mensen maken de stad’

Gouda – Vorige week publiceerde wij een artikel over een speciale korte film die wordt gemaakt door drie Gouwenaars.  ‘Mensen maken de stad’ is een krachtige film van anderhalve minuut over de beleving van de Goudse avondklok. Op basis van de eerste ervaringen met de ongewoon stille avond schreef Peter Riphagen een gedicht. Hij zocht de samenwerking met filmmaker Hedwig Schipperheijn, die met de verbeelding naar film aan de slag ging. ‘Mensen maken de stad’ is zowel een film-kunstproject als een tijdsdocument voor de toekomst. ”Wij kunnen deze film dan ook niet maken zonder jouw support!”vertelt Peter Riphagen op LinkedIn.

Goudse makers
De film wordt gemaakt door Hedwig Schipperheijn van iOPENER (film, geluid, regie & montage) en Peter Riphagen van pr teksten (tekst & conceptontwikkeling). De originele soundtrack wordt geproduceerd door muzikant Rick Groenewegen. ”Geef jij ons initiatief een ‘high five’? Steun ons dan voor 31 maart met een vijfje of meer in het maken van deze film”.
Doneren van maandag 15 maart t/m woensdag 31 maart
We geloven dat we, mét elkaar, tussen 15 en 31 maart 900 supporters voor deze film kunnen vinden, die hen naar hun doel helpen. Grotere donaties zijn van harte welkom, maar eigenlijk waarderen ze al je steun en enthousiasme!

Exclusieve online première donderdag 1 april 2021
Alle donateurs krijgen onder andere exclusief online toegang donderdag 1 april 2021 voor de première. Kan je er niet bij zijn? De link blijft exclusief toegankelijk t/m zondag 4 april 22:00 uur.

Advertisements

Doneren kan door hier te klikken.

16-03-2021 15:25