Cor den Daas komend seizoen nieuwe trainer SV Gouda

Gouda – Op schrikkelzaterdag 29 februari 2020 heeft Cor den Daas zijn handtekening gezet onder het contract dat hem komend seizoen maakt tot hoofdtrainer van de SV Gouda. Voor Gouda tekenden voorzitter Jan Heuvelman en secretaris Peter Westerhout. Later volgt er nog een tweede contract voor Cor’s andere werkzaamheden, met name gericht op de jeugd, dat het voetbal bij de SV Gouda op een hoger plan moeten brengen.

Omdat Cor op de dinsdagen verhinderd is, zal dan Romeo el Bouazatti in samenspraak met en onder verantwoording van Cor de training geven. Romeo is in de afrondende fase van zijn opleiding tot trainer UEFA TC 3 (senioren) en kan zo tevens nog meer praktijkervaring opdoen. Later komen we nog terug op de nader gemaakte afspraken en de verdere personele invulling, waarbij geen grote veranderingen te verwachten zijn.

Advertisements

Bij de contract ondertekening waren bestuursleden, jeugdcommissieleden en seniorcommissieleden aanwezig

Cor den Daas is geboren in 1965, is gehuwd en heeft 4 dochters. Hij woont in Alphen aan den Rijn en is op dit moment teamleider Orde en Veiligheid op het MBO Rijnland. Cor heeft een uitgebreide ervaring als trainer en hoofd opleidingen. Na zijn drie jaar bij SV Gouda (2009-2012), waarbij Gouda in de tweede klasse tweemaal de nacompetitie haalde en zich in het laatste jaar handhaafde, vertrok Cor naar de CVV Berkel. Aanvankelijk als hoofdtrainer, waarbij Berkel de tweede klasse bereikte en daar nu een stabiele deelnemer aan is en daarna als Hoofd jeugdopleidingen. Mede door de inspanningen van Cor is Berkel een sterkere en grotere vereniging geworden. Cor is in het bezit van het trainersdiploma UEFA A, waardoor hij hoofdtrainer mag zijn t/m de tweede divisie en assistent in het betaalde voetbal. Verder bezit hij het diploma HO-A, een diploma voor het uitoefenen van het vak Hoofd Opleidingen. Naast zijn trainersactiviteiten en HO is hij ook nog KNVB-docent voor de opleidingen tot Pupillentrainer, Juniorentrainer, de UEFA C en JVTC. Kortom, Gouda heeft iemand aan zich weten te binden die verenigingsbreed en op een hoog niveau inzetbaar is.

Cor heeft zich van te voren uitgebreid georienteerd binnen de vereniging en hij bespeurt, in tegenstelling tot zijn vorige periode, dat de geledingen binnen de club nu veel meer op één lijn zitten en dat er een grote bereidheid is om er gezamenlijk iets moois van te maken ten behoeve van de vereniging. Dat heeft hem doen besluiten op het aanbod van Gouda in te gaan. Bestuur en commissies van de SV Gouda spraken in de bijeenkomst hardop hun blijdschap daarover uit en verheugden zich op de samenwerking.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

02-03-2020 10:30