Connexxion zet tijdelijk touringcars in voor leerlingenvervoer

Foto: Wikipedia

Waddinxveen –  Door onverwachte problemen met de werving van chauffeurs heeft Connexxion tijdelijk niet voldoende personeel beschikbaar om taxibussen te laten rijden. Connexxion werkt hard aan een oplossing, maar tot die tijd zal het touringcarbedrijf Pauw worden ingezet om de kind(eren) naar school te rijden.

Hier is in overleg met de gemeente voor gekozen, omdat Connexxion het belangrijk vindt dat alle kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer naar school kunnen blijven gaan. In andere scenario’s die met Connexxion zijn onderzocht bestaat er een te groot risico dat niet alle kinderen op (tijd) op school komen. ‘Dit vinden wij onwenselijk” schrijft Connexxion op de website van gemeente Waddinxveen.

Connexxion zal gebruik maken van de bestaande opstapplaatsen in de gemeente Waddinxveen. Er wordt ook hard gewerkt aan extra begeleiding in de bus. Connexxion kan helaas niet beloven dat dit aanstaande maandag onmiddellijk geregeld is.
Daarom hebben zij gevraagd of er wellicht ouders zijn die komende week bereid zijn om als begeleider mee te gaan in de bus.

Advertisements

06-09-2021 16:55