Concordia Parade: feestelijke opening theaterseizoen

Haastrecht – Theater Concordia in Haastrecht opent op vrijdagavond 1 september met de ‘Concordia Parade’ feestelijk het culturele seizoen 2017-2018. Het nieuwe theaterseizoen wordt ingeluid met een avond vol verschillende optredens. Iedereen is van harte welkom om met vrienden, buren en familie een kijkje te komen nemen en te genieten van het voorproefje van het komend seizoen. De entree is gratis.

Op het programma van de Concordia Parade staan: comedyduo Brokstukken, muzikant Frank Blueka die muziek van Tom Waits en Neil Young tot leven brengt en de Schoonhovense cabaretier Tom van Montfrooy. Met muziek van pop- en jazzkoor Flexible Sound en Windfall. De Theaterbakkerheij (van de Titanic) komt hun nieuwe theaterspektakel Troje presenteren. Wie tijdens de Concordia Parade kaartjes voor voorstellingen koopt, ontvangt 10% korting.

Spaaractie met OVH
Tijdens de Concordia Parade wordt ook het startschot gegeven voor een spaaractie met de Ondernemers Vereniging Haastrecht (OVH). OVH bestaat dit jaar veertig jaar en wie jarig is, trakteert! Iedereen kan veertig dagen (van 1 september – 10 oktober) sparen bij de deelnemende Haastrechtse OVH-winkeliers en maakt kans op veertig procent korting op de mooiste voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen in Theater Concordia. Er is keuze uit toneel, film, cabaret, amusement, dans, jeugd. Op 10 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Inloop voor de Concordia Parade is vanaf 20.00 uur, de toegang is gratis. Het gehele programma van theaterseizoen 2017-2018 in Theater Concordia is te vinden op www.theaterconcordia.nl