Cinema Gouda start met online Filmquiz

Gouda – Filmliefhebbers opgelet! Cinema Gouda start op donderdag 14 mei een live online Filmquiz, rechtstreeks vanuit zaal 1, gepresenteerd door hun eigen medewerkers.

De quiz test de kennis van de deelnemers over films van vroeger en nu, acteurs en filmposters. Uiteraard komen er ook facts over film én Cinema Gouda voorbij. De filmquiz zal voorlopig wekelijks worden gehouden, op donderdagavond om 20.00 uur.

Nu de deuren van de cinema noodgedwongen gesloten zijn en het nog even duurt voordat ze open mogen, heeft een aantal medewerkers van de cinema de koppen bij elkaar gestoken en besloten om hun liefde voor film te verspreiden in Gouda en omgeving. Bedrijfsleider Rafe Aarents: ‘Het initiatief voor de filmquiz kwam bij een aantal enthousiaste medewerkers vandaan en zij pakken dit nu ook geheel op. Van het bedenken van vragen tot het presenteren van de quiz. Ik ben ontzettend trots dat zij besloten om niet bij de pakken neer te zitten en zich in te zetten voor onze bioscoop en de filmliefhebbers van de stad.’

Advertisements

Ook nu er eventuele sprake is dat Cinema Gouda weer open gaat vanaf 1 juni blijven de komende filmquizzen online plaatsvinden. Zo kan iedereen vanuit huis genieten en kunnen er ook meer mensen meedoen. Zodra alles weer ‘als vanouds’ is, is het idee om dit live in het pand door te zetten, maar voorlopig blijven de wekelijkse edities dus online.

Tickets voor de filmquiz zijn 5 euro per team en te koop via de website van Cinema Gouda: www.cinemagouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

12-05-2020 20:40