Cinema Gouda en de Goudse Schouwburg weer open

Cinema Gouda, Burgemeester Jamessingel. (Foto: Nico J. Boerboom)

Gouda – ”Fantastisch nieuws: na 6 maanden kunnen eindelijk de deuren weer open! En wat hebben we de bezoekers gemist” vertellen de medewerkers enthousiast van de schouwburg en bioscoop in Gouda. Op 5 juni mogen zijn weer de deuren gaan openen. Cinema Gouda start hun programma met titels zoals De Slag om de Schelde, Disney’s Cruella, Golden Globes winnaar Nomadland en voor de jongsten Pieter Konijn op de Vlucht, K3 De Dans van de Farao en Tom & Jerry. Deze en nog meer titels zijn nu in de verkoop, tickets kunnen gekocht worden via de website.

Ook in de Goudse Schouwburg staat allerlei moois op de planning. Zo komt er een bijzondere locatievoorstelling aan, is het mogelijk om vanaf 9 juni een kaartje te bemachtigen voor de Oudejaarsconference van Peter Pannekoek, speelt Mirakel tien keer haar livestream voorstelling Alice, en start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen op zaterdag 19 juni. Op 18 juni is er een verrassingsoptreden op het dak van de schouwburg voor de landelijke campagne ‘We roepen het van de daken’. Dit is een onderdeel van Theater. ‘Mooier dan ooit en daarmee vieren we de opening van theaters voor kaartverkoop door heel het land!”

Daarnaast komt de Goudse Schouwburg met een gloednieuw concept: Goudse Gasten, een échte Goudse talkshow live in het theatercafé van de schouwburg. Goudse Gasten wordt een maandelijkse talkshow over alles wat er in onze stad speelt en leeft. Met dit initiatief wil de schouwburg verbinding mogelijk maken tussen inwoners, lokale initiatieven en politieke, culturele en maatschappelijke onderwerpen. Voor iedereen die, net als wij, betrokken en trots is op onze mooie stad. Op zondag 27 juni is de eerste pilot om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar je hebt wel een ticket nodig. Uiteraard is er de gelegenheid om na afloop na te praten.

Advertisements

03-06-2021 16:17