Chocoladefabriek opent Jongeren Informatie Punt

chocoladefabriekgouda

Gouda – Jongeren kunnen voortaan op maandag- en woensdagmiddag in de Chocoladefabriek terecht met al hun vragen over bijvoorbeeld werk, school, geld en huisvesting. Colin en Moustapha van Stichting Jong zijn elke maandag en woensdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur beschikbaar voor de jongeren.

Het Jongeren Informatie Punt in de Chocoladefabriek is een gezamenlijk initiatief van Stichting Jong en de gemeente Gouda. Het is te vinden op de eerste etage bij de publiekscomputers.

Studiewerkplaats
Voor veel studenten wordt het de komende tijd weer hard blokken voor de examens. De Chocoladefabriek richt daarom weer een speciale werkplaats in voor iedereen die hard moet leren. In de Studiewerkplaats studeren de jongeren aan een eigen tafel  en er is toezicht. Zo kunnen ze zich  ongestoord voorbereiden op de examens. De Studiewerkplaats is open tot en met maandag 8 mei. Een studiewerkplaats kost 2,50 euro. De jongeren studeren in blokken van 45 minuten, met telkens 15 minuten pauze er tussen. Een plek reserveren kan via de website of in de Chocoladefabriek bij de servicebalie.

Advertisements