Cheque voor natuurspeeltuin Gouda Oost

Gouda – Robert Kreder, de nieuwe voorzitter van GoudApot overhandigde dinsdagmiddag 30 januari een cheque van 25.000 euro, bestemd voor de nieuwe natuurspeeltuin in Gouda Oost. Het is de bedoeling dat de kinderen nog voor de zomervakantie erin kunnen spelen.

De komst van de natuurspeeltuin is mogelijk gemaakt door Stichting Spelen in Gouda Oost. Het terrein komt ten noorden van de GSV voetbalvelden.

In de hal van het Nelson Mandelacentrum vond dinsdagmiddag de overhandiging van de cheque plaats. Dit in aanwezigheid van enkele betrokken kinderen, bewoners, de wethouder en gemeentefunctionarissen. Wethouder Jan-Willem van Gelder (participatie): “Niet alleen het geld is gerealiseerd, maar ook een prachtig ontwerp, veel draagvlak in de omgeving en er zijn al vrijwilligers gevonden. Een toonbeeld van een geslaagd burgerinitiatief in de wijk”.

Advertisements

Wijkbijeenkomst
Op zaterdagmiddag 17 maart om 15.00 uur organiseert de stichting een grote wijkbijeenkomst in de grote zaal van het NMC om iedereen uitgebreid in te lichten over de speelplek.