“Cash voor je club” in winkelcentrum Bloemendaal

Zaterdag 19 september jl. is de actie “Cash voor je club” gestart is in winkelcentrum Bloemendaal.

Voor iedere € 5,- die de klant tussen zaterdag 19 september en zaterdag 31 oktober 2015 bij de deelnemende winkels in winkelcentrum Bloemendaal besteedt, krijgt deze een Bloemendaal munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen vervolgens worden gedeponeerd in de inleverdisplays die staan opgesteld in het winkelcentrum. Iedere vereniging heeft zijn eigen inleverdisplay. Totaal is er 10.000,- te verdelen. Welk deel de verenigingen krijgen, wordt bepaald door de hoeveelheid ingezamelde munten. Pro rato worden de bijdrages toegekend. Dus hoe meer munten, des te meer geld.

Op iedere zaterdag gedurende de actie zullen de verenigingen bij toerbeurt in het winkelcentrum aanwezig zijn. Zij laten dan zien waar hun club voor staat en wat zij eventueel met het gewonnen bedrag hopen te realiseren. Op 26 september zijn AV Gouda en de Goudse Reddingsbrigade te gast; op 3 oktober presenteren Kinderboerderij De Goudse Hofsteden en SC Gouda zich.
De Goudse Zaalvoetbalvereniging Watergras is 10 oktober aanwezig en op 17 oktober a.s. kunt u vrijwilligers van de Ruiterclub Bloemendaal en Scouting Die Kantanky’s ontmoeten. Op 24 oktober zijn A&CKV Gemini en Shaolin Kempo Kai in het winkelcentrum aanwezig om u te informeren en tot slot is Stichting ‘De Hoog’ Denksport er op 31 oktober om kennis met u te maken.

Looptijd van de actie
De actie start op zaterdag 19 september en eindigt op zaterdag 31 oktober 2015. Gedurende de actie zal er zeer regelmatig een tussenstand (aantal ingeleverde munten) bekend gemaakt worden. Zaterdag 7 november 2015 om 15.00 uur wordt er in winkelcentrum Bloemendaal op feestelijke wijze bekend gemaakt hoeveel de geselecteerde verenigingen aan munten hebben ontvangen en welk sponsorbedrag hier tegenover staat. Meer informatie over deze actie en de voorwaarden kunt u vinden op www.winkelcentrumbloemendaal.nl