Bruispunt op 29 november in Het Gymnastieklokaal

Gouda – Op donderdag 29 november vanaf 19.30 uur is Bruispunt in Het Gymnastieklokaal aan Peperstraat 35 in Gouda. Bruispunt is een open podium voor ideeën en initiatieven. We zijn deze keer te gast in de unieke ruimte van het Centrum voor Media en Gezondheid.

In flitspresentaties komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk mee over recycling van ons eigen plastic- en groenafval. Afval is geen restproduct maar een waardevolle grondstof als het aan initiatiefnemers Edward Hoogendoorn en Richard Liebregts ligt. En denk mee over de toekomstvisie Gouda 2030. Hoe ziet Gouda er dan uit?

Hoe krijgen we Gouda in beweging? Mea Hiskes roept ons op om mee te doen met de Samenloop voor Hoop, een verbindende activiteit waarvan de opbrengst is voor onderzoek naar kanker. Nelleke den Boon presenteert het initiatief ‘boulderen’, waarmee we van onze hele stad een avontuurlijk klimpark kunnen maken. En Petra Otten vertelt over het succes van de Natuurspeeltuin Oost, die van de zomer is geopend. Bernadette Schomakers is initiatiefnemer van het Bruggenbouwers.net, wat mensen met verschillende culturele en taalachtergronden aan werk wil helpen.

Advertisements

Kom langs bij Bruispunt om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten en mee te denken over nieuwe ideeën en initiatieven. Iedereen is welkom. De inloop is om 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

27-11-2018 18:20