Brillenzaak Ziet U Wel verdwijnt door medische problemen eigenaar

Gouda – De brillen optiek winkel ‘Ziet U Wel’ aan de Korte Groenendaal is definitief gesloten. Eigenaar Richard Koster vertelde tegen deGouda dat hij al medische problemen had maar omdat hij ook het coronavirus heeft gehad is de eigenaar alleen maar meer verzwakt.”Op dit moment ben ik de laatste spullen aan het inladen in de auto en daarna  ga ik naar huis om te slapen”. 

Koster is niet van plan om echt stil te zitten. ”Voorlopig hou ik mij gedeisd maar ik wil een mobiele versie van mijn winkel maken zodat ik brillen kan leveren bij de ouderen hier in Gouda’. Ziet U Wel  was al een paar jaar gevestigd aan de Korte Groenendaal in Gouda. Voorlopig blijft het pand nu dus leeg.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Advertisements

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

24-07-2020 16:22