Bouncers wil starten met rolstoelbasketbal

Gouda/Waddinxveen – Bouncers Basketball, de basketbalvereniging van Gouda/Waddinxveen, is op zoek naar mensen met een lichamelijke beperking, blessure of zelfs valide sporters, die met ingang van september 2017 willen gaan trainen in een rolstoelbasketbalteam.

Bouncers Basketball biedt al jaren valide spelers in alle leeftijdscategorieën de kans om basketball te spelen. Voor mensen in een rolstoel is er geen mogelijkheid om in Gouda of omgeving deze sport in een rolstoel te spelen. Daarin wil Bouncers verandering brengen. Iedereen kan zich aanmelden om met ingang van september mee te komen trainen. De exacte locatie en trainingstijd worden later bekend gemaakt.

Clinic
Bouncers is van plan om in mei of juni al een trainingsdag/clinic te organiseren, waaraan geïnteresseerden kunnen meedoen. Aangezien de club de intentie heeft om in de toekomst niet alleen recreatief maar ook in competitieverband rolstoelbasketbal te spelen, zal aansluitend een demonstratiewedstrijd worden gespeeld door ervaren rolstoelbasketballers om een indruk te geven van deze sport. Meer informatie is te vinden op facebook.com/Rolstoelbasketbal-Gouda. Aanmelden kan bij Jeannetta Mooijekind, e-mail: rolstoelbasketbal@bouncersbasketball.nl

Advertisements