Boomkwekerijmuseum zoekt gastvrouwen, -heren en rondleiders

Boskoop – Elke jaar brengen veel mensen een bezoek aan het Boomkwekerijmuseum en deze kunnen dan naast de vernieuwde permanente expositie, de boomkwekerswoning en de Museumkwekerij, ook een tijdelijke expositie bezichtigen: deze zomer Plant & Eter.

De bezoekers worden ontvangen door gastvrouwen/gastheren. Naast het bieden van gastvrijheid en service, beheren zij de kassa voor entree en verkopen uit het winkeltje van het museum. De werkzaamheden worden steeds in koppels gedaan, zodat onderlinge ondersteuning nodig is. Voor het nieuwe seizoen is het Boomkwekerijmuseum op zoek naar uitbreiding van de groep gastvrouwen/gastheren.

Ook wordt er gezocht naar dames en heren die in teamverband willen assisteren in de koffiecorner bij het ontvangen van groepen en dan vooral voor avonden. Tenslotte is er ruimte voor rondleiders met kennis van bomen en planten. Voor introductie en begeleiding wordt gezorgd.

Advertisements

Wie belangstelling heeft in een van deze vrijwilligersactiviteiten, kan contact opnemen via secretaris@boomkwekerijmuseum.nl of via 0172-217 756.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl