Boodschappen van de boer op GOUDasfal

Gouda – Op 7 april opent er een Rechtstreex afhaalpunt op het terrein van GOUDasfalt. Rechtstreex is een afhaalpunt waar je streekproducten uit de Krimpenerwaard, Alblasserdam en de Hoekse waard kunt halen. Van ambachtelijke gerookte zalm,                                                                              rivierkreeftjes, groente, fruit, zuivel, vlees , tot verse appelen- en perensap.

Vanuit je luie stoel bestel je online de lekkerste producten. En je werkt mee aan een korte voedselketen met een eerlijke prijs voor de boer en klant. Het brede assortiment is altijd vers en seizoensgebonden. Dat is niet alleen heel lekker, maar vaak ook goedkoper dan je denkt en beter voor het milieu.

Annemarie Schoonderwoerd en Trees van der Gun ‘de wijkchefs’ en andere vrijwilligers hebben er zin in om aan de slag te gaan: ”Het is fantastisch om smaakvolle producten uit de regio aan stadsgenoten aan te bieden. GOUDasfalt is een uniek punt om daar een afhaalpunt te runnen en naast het afhaalpunt is het ook een sociaal ontmoetingsplek.” De producten worden vrijdag gebracht door de chauffeur en dan zetten we het winkeltje klaar en kunnen stadsgenoten hun boodschappen ophalen.