Bonita Damesmode huurt in Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen

bonita

Het internationale modemerk Bonita heeft een overeenkomst gesloten met a.s.r. vastgoed ontwikkeling voor de huur van circa 90 m² aan de Binnendoor 57 (hoek met Doorsteek) in het Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen.

Met bijna 1.000 winkels en meer dan 4.000 medewerkers in zes Europese landen is BONITA uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Europese modemerken in damesmode. De damesmodezaak opent naar verwachting medio oktober van dit jaar haar deuren. Met de verhuur aan BONITA heeft het modesegment binnen Winkelcentrum Gouweplein een verdere invulling gekregen.

Andere huurders in het winkelcentrum zijn: ING, D-reizen, HEMA, C&A, Albert Heijn, Gall&Gall, Jumbo, Zeeman, Rabobank Gouwestreek, Etos, Beter Horen, ICI Paris XL, Nelson Schoenen, Lidl, Kruidvat, Primera, Blokker, Intertoys, Xenos, Big Bazar, Eyewish, Pearle, Wim Jansen Bloemen, Club Kappers, Kippie, Stomerij Perfect, Mulder mode (een herenmode en damesmode zaak), Juwelier Robert den Haag, Welcom bij Jaap, Henk-Jan van Gils Bloemen- Kadoshop, Verhage, Bakker Ammerlaan, Banketbakkerij De Vlaam, Bremmer Schoenen en Lederwaren, La Mer, Greenfield, Tims Shoes, Gezond en Wel, De Kaashakker en Snoopy Mode.

NRW Jaarprijs 2015
Het Winkelcentrum Gouweplein is genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2015, een prestigieuze prijs voor het beste winkelcentrum van Nederland. Op 16 september a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt. Het is een echt stadshart dat voorziet in alle vormen van winkelen; ‘fun’ shoppen, dagelijkse boodschappen en doelgericht winkelen. Naast de winkels omvat het programma ook een parkeergarage voor 1.200 auto’s, 260 woningen en een sociaal cultureel centrum Cultuurhuys de Kroon.

Meer informatie is beschikbaar op www.centrumwaddinxveen.nl