Bodega na 6 maanden weer open met winnares Master Chef Oekraïne

Vorige week vrijdag opende Wine Bar & Kitchen La Bodega zijn deuren weer, na bijna een half jaar gesloten te zijn geweest. Tevens staat er een nieuwe Oekraïnse chef-kok in de mediterrane keuken. In 2011 was zij de winnares van het programma MasterChef in Oekraïne en is door de oorlog in haar land gevlucht naar Nederland.

OEKRAÏNSE WINNARES MASTERCHEF NIEUWE CHEF- KOK LA BODEGA

Vanaf 30 september is Wine Bar & Kitchen La Bodega, gelegen aan de historische Goudse Markt, weer geopend voor zijn gasten.
Mark Maree, general manager bij DZHG: “We zijn enorm verheugd dat we weer open zijn en meteen een goed weekend gedraaid hebben. Het restaurant en het personeel, waaronder onze nieuwe chef-kok, zijn zeer enthousiast om onze gasten te verwelkomen en te verrassen met heerlijke nieuwe gerechten en wijnen vanuit de hele wereld.”

De Oekraïense nieuwe chef-kok, Svitlana Sheptukha, was eerder dit jaar gevlucht naar Nederland door de oorlog in haar land en is via Restaurant ’t Vaantje (eveneens onderdeel van DZHG) terecht gekomen bij La Bodega. In 2011 kreeg zij bekendheid door het tv-programma MasterChef Oekraïne te winnen. Samen met haar Spaanse collega Cecillia Tello Berenguer bestiert zij de mediterrane keuken in La Bodega.