Blik op de toekomst tijdens Gouda Onderneemt! XL

Een keer per jaar kruipen de Goudse ondernemers bij elkaar in de Sint-Janskerk voor een avondje informeren en motiveren op uitnodiging van de vereniging Gouda Onderneemt!

Gouda Onderneemt! Is een belangenbehartigingsplatform voor de ondernemers en werkt samen met lokale en regionale overheden op economisch beleid. Tijdens de jaarlijkse XL-meeting koppelen ze hun resultaten terug en nodigen een bekende spreker uit. Dit maal viel de eer aan Igor Beuker. 

Zijn visie op de toekomst is vooral bedoeld om de ondernemers wakker te schudden dat de wereld om ons heen snel verandert en dat ook Gouda mee zal gaan in deze veranderingen. Een veel gebruikt filmpje over mobiele telefoons van 20 jaar geleden, waarin mensen op straat zeggen niet te weten waarvoor ze een mobiele telefoon nodig zouden hebben, laat nog eens duidelijk zien hoe snel de maatschappij kan veranderen en dat het niet zinvol is om aan consumenten hun mening of visie te vragen over innovaties ;-).

Advertisements

Zoals de meeste netwerkbijeenkomsten eindigt de avond met een borrel. Politiek, bestuur en ondernemers trokken de agenda’s of wensten elkaar fijne feestdagen. Ook de bitterballen waren van de partij en dat getuigt dan weer van een niet zo innovatieve kracht van Gouda Onderneemt! want anders had men wel een vegetarisch/vegan hapje geserveerd. Los van dit minpuntje een geslaagde avond op één van de mooiste plekjes van Gouda.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

11-12-2018 12:15