Bij HEMA gratis chocolademelk na Sinterklaas intocht

Op zaterdag 17 en zondag 18 november staat heel Nederland weer volop in het teken van Sinterklaas, met in bijna elke stad of dorp een Sinterklaas intocht. HEMA nodigt alle kinderen en hun (groot)ouders van harte uit om na de intocht naar de ‘Intocht Afterparty’ te komen in een HEMA filiaal bij hun in de buurt. Hier kan je lekker opwarmen met een gratis beker warme chocolademelk. De actie wordt gehouden in alle filialen van HEMA op de dag van de intocht in de desbetreffende plaats.

Het is elk jaar weer een feestje; de intocht van Sinterklaas. Blije kindergezichtjes, maar ook gegarandeerd koude handen en voeten. Daarom nodigt HEMA alle kinderen en hun (groot)ouders uit om gezellig op te warmen met een heerlijke beker warme chocolademelk op de heuse ‘Intocht Afterparty’. Alle HEMA’s door heel Nederland doen mee op de dag van de lokale intocht. Dus: ‘Lekkers voor elk, na de intocht gratis chocolademelk’! Echt HEMA.

Voor iedereen die ook niet kan wachten tot het heerlijk avondje heeft HEMA ook een vrolijke aftelkalender. Zo kan je aftellen totdat het eindelijk pakjesavond is! De kalender is gratis af te halen in alle HEMA filialen of je print ‘m zelf gemakkelijk uit:
https://www.hema.nl/on/demandware.static/-/Sites-HemaNL-Library/nl_NL/dwa009cb89/campagnes/sinterklaas/sint_aftelkalender.pdf

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
08-11-2018 16:01