Biercafé De Goudse Eend bij 125 beste cafés van Nederland en plaatst zich voor 2e ronde Café Top 100

Gouda – Vandaag is bekend geworden dat het Goudse biercafé De Goudse Eend zich voor de tweede ronde van de café top 100 2017 heeft geplaatst. In de tweede ronde worden de 125 beste cafés van Nederland nogmaals bezocht door een mystery visit van een vak jury uit de Misset Café Top 100.

Jeroen Carol-Visser, eigenaar Biercafé De Goudse Eend: “We zijn in de afgelopen weken door een jurylid verrast met een mystery visit. Hier mee hebben wij met ons café gestreden om een plek in de Misset Horeca Café Top 100. Vandaag ontving ik de mail met de melding dat we door zijn naar de tweede ronde”

Tweede Ronde
De tweede ronde start met 125 cafés die strijden om een plek in de uiteindelijke top-100. In deze tweede ronde krijgt het café een onaangekondigd bezoek van onze vakjury. Na week 39 ontvangt het café de bericht of men daadwerkelijk de café top 100 heeft bereikt.
Jeroen Carol-Visser: “We zijn trots op het behalen van de tweede ronde, een bewijs dat we met het team op de goede weg zijn! Komende tijd blijven we zoals altijd keihard werken om onze gasten te laten Genieten van Goed Bier, want daar gaat het immers om”