Bibliotheek De Groene Venen in Waddinxveen zoekt vrijwilligers

Waddinxveen – Bibliotheek De Groene Venen is op zoek naar (vrijwillige) gastvrouwen/-heren ter ondersteuning van het team van twintig vrijwilligers.

Deze gastvrouw/gastheer functioneert als eerste aanspreekpunt voor klanten en bezoekers en verwijst zo nodig klanten door naar de specialist binnen de organisatie. Verder zorgt de vrijwilliger voor een uitnodigende en opgeruimde Bibliotheek met een aantrekkelijk gepresenteerde collectie. Tijdens de zelfbedieningsuren regelen bezoekers van de Bibliotheek het lenen en terugbrengen van de materialen zelf. Maar de Bibliotheek heeft meer te bieden en daarbij is een beetje hulp vaak van harte welkom. Ook dit behoort tot de taken van de vrijwilliger.

Lijkt het je leuk om ondersteuning te bieden aan de informatiemedewerkers in de Bibliotheek, en ben je gastvrij, dienstverlenend en klantgericht, dan is dit misschien iets voor jou!

Advertisements

De Bibliotheek is momenteel in het bijzonder op zoek naar vrijwilligers die wekelijks op maandagavond van 17.45 tot 20.15 uur of op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur willen werken. Maar ook belangstellenden die (ook) op andere dagen beschikbaar zijn, tijdens de leen- en leesuren of informatie-uren, horen we graag. Heb je belangstelling, stuur dan een mail naar Ingrid Strien, vestigingscoördinator: istrien@bibliotheekdegroenevenen.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

14-05-2018 09:39