Ben jij al bij Jumpsquare Gouda geweest?

Gouda – Jumpen is het springen op trampolines en Jumpsquare Gouda, gevestigd aan de Kampenringweg, brengt dit naar een hoger niveau met een grote Fun Area met aaneengeschakelde trampolines. Er is een High Performance Area, Trefbal Area, Basketbal Area en de grootste Big AirBag van Europa. Balanceer op een Slackline boven een Foampit en slinger aan een Trapeze. De echte springfanaten kunnen zich wagen aan de Powertrampolines in de Trick Aera. Hoe hoog durf jij te springen?

Alles draait om stunten, lef en creativiteit in het bewegen. Dit alles onder toeziend oog van de Jump Masters, professionele Jumpers die bij elk onderdeel toezicht houden. Ze letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt.

Jumpsquare is voor iedereen vanaf 8 jaar die zich fit voelt of juist fitter wil gaan voelen. Voor kinderen vanaf 2 jaar is er de Mini-Jump, op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag- en zondagochtend. Per kind mag 1 begeleider van 18 jaar of ouder gratis meedoen.

Advertisements

Daarnaast biedt Jumpsquare verschillende trainingen en activiteiten aan. Spring je fit met JumpFit. Dit zijn intensieve trainingen op en rond de trampolines. Vanaf 1 oktober starten weer nieuwe lessen op maandag- en dinsdagavond. In de Jumpschool leer je in tien lessen van een uur gave tricks en trucks op en rondom de trampolines, onder begeleiding van professionele Jumpmasters. De lessen zijn voor kinderen van 8 tot 100 jaar, elke jumper is welkom. Elke vrijdagavond gaat de muziek harder en verandert Jumpsquare in een vette club. Jump tijdens een gave lasershow en dikke beats tijdens Club-Jumping.

Wanneer je reserveert betaal je voor de hele Jumparea en mag je overal gebruik van maken. Je persoonlijke eigendommen kun je veilig opbergen in speciale lockers en als je moe bent van al dat springen kun je terecht in de horeca. Voor meer info zie www.jumpsquaregouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
01-10-2018 11:01