Barista Café op Kop van de Kleiweg geopend

Koffiezaak Barista Café, op de kop van de Goudse Kleiweg, opende donderdagochtend haar deuren. De zaak wordt gerund door de 24-jarige Alphenaar Roy Mossink. De zaak krijgt een terras met veertig zitplekken.

“We wilden een extra zaak openen en in overleg met de Barista holding viel de keuze op het pand op de Kop van de Kleiweg”, vertelt Mossink. Op dit moment staat er nog veel leeg, maar de gemeente is al geruime tijd bezig met het opknappen van het gebied. Tegenover Barista Café is recent de ANWB-winkel geopend die eerst tegenover het Goudse NS-station was gevestigd.

Bedrijfsleider Mossink heeft alle vergunningen rond gekregen voor het pand en het bestemmingsplan is gewijzigd in horeca. ‘’De gemeente is erg behulpzaam en werkt enorm mee. De gemeente wil graag meer horeca hier.

Advertisements

Ontmoetingsplek voor alle doelgroepen
Robin de Vries van de Barista Holding in Alphen heeft er alle vertrouwen in dat Barista Café goed aanslaat: “Het pand ligt mooi aan de poort van de winkelstraat en vlak bij het station.” We bieden een ontmoetingsplek voor alle doelgroepen en zijn meer dan een koffie lunchroom, we onderscheiden ons door onze huiselijke sfeer en huisgemaakte producten.’’