Bar-Brasserie De Zalm wil zich onderscheiden met The Fish Market

Gouda – Onlangs heeft de Zalm aan de Markt in Gouda een nieuw onderdeel toegevoegd aan het concept van Bar Brasserie; The Fish Market. Deze “Verse Vismarkt” heeft een plaats gekregen achterin de Zalm en dient als presentatie- en bereidingsplek van de dagelijks aangevoerde vissoorten.

De gasten die vis willen eten wordt aangeraden bij de Fish Market Chef te informeren om te kiezen welke vis zij willen eten. Bovendien bepaalt de gast het gewicht en welke bereidingswijze en bijgerechten de voorkeur heeft. Bediening begeleidt je de avond in en neemt je door de visselectie. Neemt de tijd en neemt eigen ervaring/voorkeur mee. Laat hiermee de expertise zien.

Het gerecht wordt vervolgens opgediend in het restaurant. En om aan te geven hoe vers de vis is, ongeveer 2/3 dagen oud. Verser kan je bijna niet hebben.

Advertisements

”Bij elk type vis, schaal- of schelpdier smaakt weer een andere wijn het lekkerst. Daarom hebben wij in samenwerking met wijnimporteur Reuchlin&Boelen de lekkerste wijnen geselecteerd”, aldus eigenaar Mark Maree.

”Restaurant Scheeps was vroeger hét vis restaurant van Gouda, maar nu Scheeps niet meer is, wil de Zalm wil met The Fish Restaurant concept ‘the place to be’ zijn als het om visgerechten gaat”.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android   

08-03-2019 09:30