Bangkok City uit Gouda biedt diner aan mishandelde Tommie

Fotografie Lucas A. Nijenhuis Gouda 2018.

Gouda/Spijkenisse – Herman Schoemaker, eigenaar van Thai restaurant Bangkok City aan de Lange Tiendeweg heeft een diner voor vier aangeboden aan de 15-jarige mishandelde Tommie.

Een video, waarop te zien is hoe Tommy verbaal wordt vernederd, geslagen en geschopt, ging viraal. Zelfs als de jongen al weerloos op de grond ligt, gaan de jongens door met schoppen en schelden. De politie heeft maandagavond twee jongens opgepakt voor betrokkenheid bij de ernstige mishandeling.

De Stichting Waterland Spijkenisse zegt tegen RTV Rijnmond dat Tommy een gebroken neus en een gescheurd oor heeft opgelopen en dat hij bont en blauw is geslagen. De politie heeft contact met het slachtoffer gehad.

Schoemaker krijgt veel positieve reacties van zijn ludieke actie op Facebook dat meer dan 300 likes en vele reacties opleverde. Zo zegt Marita Oudshoorn: ‘U bent een man met een gouden hart! Daar moet men zuinig op zijn. Ik hoop dat Tommy dit gaat doen, hij heeft het verdiend. Echt geweldig dit gebaar van U ????’

Of Tommie en zijn familie er op in zijn gegaan is nog niet bekend.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

23-01-2019 18:10