Assalam Vrouwen Benefiet in De Goudse Schouwburg

Gouda – Aanstaande zondag 1 maart slaat De Goudse Schouwburg de handen ineen met het Assalam Vrouwen Benefiet; een unieke samenwerking waarbij gerekend wordt op een geweldige beleving en opkomst. Er is deze middag van alles te doen voor jong en oud.

Gouda is een stad met een relatief grote islamitische gemeenschap, maar een Islamitisch Cultureel Centrum ontbreekt helaas nog. Dat betekent dat de huidige wijkmoskeeën nu voornamelijk een gebedsplek zijn en er weinig ruimte is voor maatschappelijke en culturele activiteiten voor vrouwen, mannen en jongeren. Maar ook is er behoefte aan een centrum dat midden in Gouda en in verbinding staat met andere organisaties in de stad. 

Daarom wordt er nu hard gebouwd aan een plek op de Antwerpseweg 1 in de wijk Bloemendaal in Gouda. De werkzaamheden zijn in volle gang. Er is nog veel geld nodig om het centrum te realiseren.

Benefiet
Zondag 1 maart is de kans om hier een steentje aan bij te dragen! Alle vrouwen met en zonder kinderen zijn welkom in De Goudse Schouwburg tussen 12.00u en 18.00u. Er is een lezing, een heerlijk buffet, een veiling, een quiz, er zijn optredens en er is een leuk programma voor kinderen waaronder een kinderspeurtocht, cup-cakes versieren en oud Hollandse spellen spelen. Kaartjes zijn te koop via de site van De Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl.

Advertisements

De gehele opbrengst van de dag gaat naar de realisatie van het Islamitisch cultureel centrum aan de Antwerpseweg 1.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

26-02-2020 14:50