Antoniuscollege steunt Serious Request met sfeervolle kerstmarkt

Gouda – Op woensdag 20 december hult het Antoniuscollege zich in kerstsferen voor Serious Request. De tweedejaars leerlingen organiseren tussen 14.00 en 17.00 uur een knusse kerstmarkt om geld in te zamelen voor het rode kruis.

Wereldwijd leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun familie, en het Rode Kruis zet zich in om deze kinderen en hun ouders te herenigen. De tweedejaars leerlingen van het Antoniuscollege gaan met deze actie een steentje bijdragen.

Zelf gemaakt
Zo verkopen Abel, Suzanne, Didier, Peter en Eva kerststukjes. Je kunt je eigen stukje in elkaar zetten maar zij doen dat ook met alle liefde voor je. Madja, Basa, Nisrine en Hajar versieren handen en telefoonhoesjes met de mooiste henna-decoraties. Ook kunnen bezoekers een kaars kopen die versierd is met henna.

Advertisements

Naast kraampjes met allerlei originele zelfgemaakte producten kunnen bezoekers genieten van een vers stukje vlees of hamburgertje aan het gourmetstel van Suran, Charlotte, Luka en Seth of van een warme chocolademelk, tosti, wafel of kerstkoek van Yune, Kasper, Luuk en Klaas.

Muziek
Het geheel wordt muzikaal omlijst door optredens van de leerlingen. En wil je beter gitaar leren spelen? Dan kan Senna je daar in haar workshop bij helpen!

Alle opbrengsten van de markt gaan naar de jaarlijkse 3FM-actie Serious Request, dus de leerlingen heten je van harte welkom en hopen een mooi bedrag binnen te slepen!

Kerstmarkt Antoniuscollege, woensdag 20 december 2017, van 14.00 tot 17.00 uur, John Mottstraat 2-4 in Gouda.