Actie ‘Kerst van stal’

Gouda – Wie in de decembermaand een houten kerststalletje bestelt bij VanStoerHout, steunt meteen het project gezinshereniging van het Rode Kruis.

“Het kriebelt weer rond deze dagen en daarom – op de valreep – toch nog een kleine maar serieuze actie: ‘Kerst van stal’. Met de verkoop van ons handgemaakte houten kersstalletje zamelen we net als 3FM Serious Request geld in voor het gezinsherenigingsprogramma van het Rode Kruis”, zeggen Richard Plasschaert en Eliël Lok van VanStoerHout. Het Rode Kruis zet zich onder meer in voor het herenigen van families die gescheiden zijn door oorlog of andere humanitaire rampen. “Een doel dat ons persoonlijk raakt als ouders. Onvoorstelbaar als je niet samen kunt zijn. Of zelfs niet weet waar de ander is.”

Het actie-artikel is voor vaste klanten een bekende: de kerststal. “Het stalletje verbeeldt misschien wel de essentie van Kerst: in een ruwe omgeving werd een kindje geboren. Zijn kerstversiering was een ster (de kaars).” Voor elke verkochte kerststal, te bestellen via de website, maakt VanStoerHout vijf euro over naar het Rode Kruis. Zie www.vanstoerhout.nl

Advertisements