Achtste succesvolle editie Goudse Touroperatordag!

Donderdag 3 oktober organiseerde VVV Gouda samen met de toeristische partners alweer de 8e editie van de Goudse touroperatordag. Deze dag met thema “Gouda, stad van ambachten” trok bijna 30 deelnemers van 17 Nederlandse en Belgische (bus)touroperators en incentive organisaties. Zij kregen de kans het gastvrije toeristische aanbod van Gouda te ervaren en kennis te maken met de mogelijkheden die Gouda biedt voor dag- en meerdaagse tours. Met haar centrale ligging in de Randstad is Gouda tevens de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan andere Holland Classics, zoals Kinderdijk, Delft, Utrecht en de Keukenhof.

Ontdek Gouda, een echte Holland Classic

Na ontvangst bij Kruim in de Chocoladefabriek bezochten de deelnemers tijdens een wandeling met een gids van het Goudse Gidsen Gilde ’s ochtends een bezoek aan de koekjesfabriek Punselie en de Sint-Janskerk. In het programma was ook ruimte voor een rondleiding door Museum Gouda, Siroopwafelfabriek Kamphuisen, de Goudse Waag met het Kaas- en Ambachtenmuseum, bakkerij Van den Berg/VanVliet en een bierproeverij in biercafé de Goudse Eend. Tussendoor werd heerlijk geluncht bij BarBier. De deelnemers kregen deze dag een sneak preview op locatie van de eind dit jaar te openen Gouda Cheese Experience.

Advertisements

De dag eindigde met een netwerkborrel en informatiemarkt bij Casa Chow. Diverse Goudse partijen, zoals Gouda bij Kaarslicht met het programma voor vrijdag 13 december 2019, de Sint-Janskerk en de aanbieders van deze dag waren aanwezig om hun aanbod persoonlijk toe te lichten.

Met het afwisselende programma krijgen de deelnemers zo veel mogelijk te zien van het aanbod dat Gouda te bieden heeft. En natuurlijk hebben ook nieuwe restaurants en bezienswaardigheden een plek in het programma.

“Complimenten voor het programma, ik ben onder de indruk van de stad” aldus een van de aanwezige touroperators. Onderweg beleefde men Gouda op haar best!

Goede samenwerking
Alle partijen hebben vol enthousiasme meegewerkt om de touroperators een warm welkom in Gouda te bieden. Zij geven het echte Goudse gastvrije gevoel mee aan de bezoekers. “Deze dag was een groot succes door de fijne samenwerking met alle toeristische partners. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om de stad te laten zien aan de reisorganisaties” zegt een tevreden Heleen de Winter namens VVV Gouda en Gemeente Gouda.

Doordat touroperators tijdens deze dag persoonlijk kunnen kennismaken met Gouda, is Gouda al in veel extra reisprogramma’s opgenomen. Het is mooi on te zien dat de gezamenlijke inspanningen in de stad resultaat opleveren.

Wilt u meer informatie over arrangementen, mogelijkheden en samenwerking? Neem contact op met VVV Gouda: info@welkomingouda.nl of 0182-589110.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

04-10-2019 09:48