Biowinkel Gouda deelt 1000 verrassingstassen uit

Gouda – Voor 1000 geluksvogels in Gouda is 2022 extra gezond en lekker begonnen. Biowinkel Gouda heeft afgelopen weken namelijk 1000 adressen verblijdt met een waardebon voor een kennismakingstas vol gezonde en lekkere biologische producten.  

‘Wij willen heel graag dat méér mensen kennis maken met biologische producten’, vertelt Céline Brugman, eigenaresse van Biowinkel Gouda. Deze producten zijn niet alléén lekker. Biologische boeren en producenten zorgen met respect voor mens, dier en planeet zodat wij gezond en lekker kunnen eten en leven. Want biologisch produceren betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of smaakstoffen in de landbouw en in je eten. Bovendien wordt de aarde zo min mogelijk belast, ook voor toekomstige generaties.

Biobag-actie is een groot succes
Daarom is het doel met deze actie de biologische landbouw te helpen groeien. “En dat lijkt nu al zeer geslaagd! We hebben in het eerste weekend al ruim 100 nieuwe enthousiaste mensen in de winkel ontvangen”, vertelt Céline. De vouchers zijn verdeeld over diverse straten en wijken van Gouda en kunnen nog worden ingewisseld t/m 5 februari. ‘Wij zien bijvoorbeeld veel nieuwe inwoners van Gouda, maar ook mensen die hun goede voornemens willen voortzetten door een gezonde leefstijl”. Dat probeert de Biowinkel ook uit te dragen. Er is in de Biowinkel een groot biologisch assortiment met lekker veel vers, van het seizoen en de producten worden met zo min mogelijk voedsel-kilometers vervoerd. En als het even kan, komen de producten rechtstreeks van mooie, kleinschalige, biologische bedrijven.

“Voor ons is biologisch de enige echt toekomstbestendige vorm van landbouw, waarbij smaak, kwaliteit en biodiversiteit voorop staan”. Je vindt de Biowinkel aan de Lange Groenendaal 99 in Gouda.

 

01-02-2022 12:30