Nieuwe voorzitter groeiende Goudse Peddel

Gouda – Vanaf 20 september jongstleden is Eric Huyzer de nieuwe voorzitter van kanovereniging De Goudse Peddel. Hij neemt het stokje over van Erick de Jong.

Het kanoën leeft als nooit tevoren. Tijdens het voorzitterschap van Erick de Jong groeide het aantal jeugd- en volwassenleden dan ook flink. Daarnaast organiseerden enthousiaste leden veel meer tochten op de Reeuwijkse plassen, in de Goudse binnenstad en elders in het land.

De nieuwe voorzitter Eric Huyzer heeft veel bestuurservaring en zette zich de afgelopen tijd met veel toewijding in voor de begeleiding en scholing van kano-leden. Hij wil zich samen met hen gaan inzetten voor een vereniging die nog aantrekkelijker is voor een breed publiek.

Geïnteresseerden vinden meer informatie op degoudsepeddel.nl. Ook kunnen zij elke dinsdagavond vanaf 19 uur in het clubhuis terecht voor een praatje met de leden. Volgend voorjaar zijn er weer open avonden waarop iedereen een rondje kan mee-peddelen in een clubboot. De Goudse Peddel is te vinden aan de Goudse Breevaart achter de voetbalvelden van Olympia.

Contributie-ondersteuning voor Gouwenaren
De Goudse Peddel is aangesloten bij het Volwassenenfonds. Dit biedt sportievelingen die in Gouda wonen, en het financieel wat minder breed hebben, de kans om ondersteuning te krijgen bij de betaling van hun contributie. Meer informatie op volwassenenfonds.nl

05-10-2021 11:30