Za. 04-02: Soundos met nog meer ervaring naar Swanla in Zevenhuizen

Cabaretière, stand-up comedian, presentatrice en actrice Soundos el Ahmadi komt op zaterdag 4 februari naar theater Swanla in Zevenhuizen. Zij brengt daar haar theaterprogramma ‘Geboren met ervaring’. Dit theaterseizoen werd zij een ervaring rijker, die zij meebrengt naar haar show in Zevenhuizen. Zij was enige afleveringen de huiscabaretière van De wereld draait door, maar besloot zelf met deze activiteit te stoppen. ,,Ik kwam erachter dat mijn comedystijl niet altijd matcht met het bespreken van de actualiteit. Wat goed werkt in een stand-upcomedyomgeving, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Ik heb daarom in goed overleg besloten om niet verder gaan”, verklaarde Soundos zelf over dit opmerkelijke besluit. Deze nieuwe ervaring zal de show in Zevenhuizen alleen maar te goede komen.

Soundos is een veelzijdige tv- en theaterpersoonlijkheid. Sinds 2011 maakt zij deel uit van het gezelschap rond de Comedytrain. In 2011 was zij verliezend finalist in ‘Wie is de mol?’, zij deed al eens mee aan ‘De slimste mens’, speelde onder andere in de speelfilm ‘Shouf Shouf Habibi’, presenteerde diverse TV-programma’s en was een van de assistenten van Ruben van der Meer in ‘Ruben en de idioten’. ‘Geboren met ervaring’ is haar derde soloprogramma in het theater. Als cabaretière staat zij bekend om haar messcherpe grappen, zelfspot en uitgesproken mening. Het is de eerste keer dat zij solo optreedt in Zevenhuizen.

Over ‘Geboren met ervaring’ zegt Soundos zelf: “Ik ben op aarde gekomen als onbeschreven blad, als leeg canvas waarop een volkomen nieuw leven kan ontstaan. Een bron van mogelijkheden en kansen zou je denken. Maar is dat wel zo? Of liggen er bepaalde zaken op voorhand zo diep vast dat we ze in alle haast overslaan?” Het is allemaal te zien in de nieuwe cabaretvoorstelling van Soundos. Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement en zeker geen allochtonenclichés. Maar een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling van een vrouw. Een vrouw die de echte theaterliefhebber moet zien, niet alleen omdat ze steengoed is, maar ook omdat de toeschouwer na afloop een ervaring rijker is die deze niet had willen missen. Een ijzersterke voorstelling waardoor je lachend, wijzer en met een nieuwe ervaring de zaal uitloopt! De voorstelling begint op 4 februari om 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterswanla.nl.