De So What’s Up?! avond krijgt een nieuwe naam

sowhat

Vanaf 28 januari krijgt de standaard So What’s Up?! avond in So What! een nieuwe naam: De Nachtwacht. De Nachtwacht is een avond die in het teken staat van de bezoeker die samen feest met de vrijwilligers van So What! Het feest is 18+ en de kaartjes kosten 1 euro. Om 22.30 zijn de deuren open en begint het feest.

Elk weekend staan de vrijwilligers van So What! klaar om de bezoeker een prachtige avond te geven.
De frontlinie, de poortwachters, verwelkomen de bezoeker en wijzen hem de weg, de bar-helden staan voor de bezoeker klaar om uitdroging te voorkomen, de B-food voorziet de bezoeker van nachtelijke snacks, en de huis-DJ’s leiden de gasten door de nacht. De Nachtwacht heeft elke muziekstijl, van nieuw tot oud en van raar tot herkenbaar.

Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale dj-avond op het programma. Zaterdag is de clubavond. Je kunt in de achterbar gezellig aan de bar of aan een tafeltje bijpraten, maar ook dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-dj’s. Op zondag wordt het weekeinde met een driegangenmaaltijd afgesloten. Dit wordt door vrijwilligers bereid