Za. 22-08: De Sluipers Open ‘Keukenkampioen’-schappen

Buenos Días Señoras y Señores!
Vanaf zaterdag 22 augustus barst de Sluipers Open Kampioenschappen weer los op het tennispark van De Sluipers te Reeuwijk. Het twee weken durende open tennistoernooi belooft ook dit jaar weer een sportief, fanatiek maar vooral gezellig event te worden. Het tennispark zal van 22 augustus tot en met 6 september in het teken staan van het thema Mexico.

Van 22 tot en met 30 augustus zal het toernooi voor de categorieën 6 t/m 9 plaatsvinden. Vervolgens wordt in de week van 30 augustus tot en met 6 september gestreden in de hoogste categorieën 2 t/m 5. Ook dit jaar is het de organisatie van het open tennis toernooi weer gelukt om sterke spelers naar de club te trekken en een interessant programma samen te stellen.

Naast toptennis is er ook vermaak. Zowel de eerste week als de tweede week zijn er van oudsher drukbezochte feestavonden, met op vrijdagavond 28 augustus DJ Jelle en vrijdagavond 4 september PJ de Toppers. Op donderdagavond 3 september worden de sponsors in de watten gelegd door middel van een culinaire avond onder begeleiding van live muziek en toptennis. Maar ook de overige avonden kunnen de bezoekers en deelnemers genieten van culinaire hoogstandjes in de kantine, gezelligheid en toptennis. En dit alles met een Mexicaanse touch.

Kortom, genoeg redenen om een kijkje te nemen op het tennispark van De Sluipers in Reeuwijk en dit sport evenement live te bekijken. Meer informatie vindt u op www.sluipers.nl