75 jaar Driestar

Gouda – Op donderdag 5 september bestonden Driestar College en Driestar educatief 75 jaar. Dit vierden zij op het Driestar College met alle leerlingen. Naast een gezellig moment in de klas met een korte presentatie over de geschiedenis, gingen de leerlingen per sector op de foto. Daarvoor kregen de leerlingen allemaal een jubileumshirt. Het leverde mooie plaatjes op in de vorm van het logo van Driestar.

75 jaar geleden begon het allemaal in Krabbendijke. In 1954 verhuisde De Driestar naar Gouda waar de school zich steeds meer uitbreidde. Het Driestar College telt nu 3.900 leerlingen. Naast een vestiging in Gouda heeft Driestar ook nog nevenvestigingen in Leiden en Lekkerkerk. Driestar biedt alle vormen van onderwijs aan: praktijkonderwijs, vmbo-basis & kader, vmbo-gemengd theoretisch, havo en vwo.

Het Driestar College wil graag nog heel veel jaren een fijne en goede christelijke school voor zijn leerlingen zijn! Om de leerlingen kwalitatief goed onderwijs te geven en ze voor te bereiden op een plek in de maatschappij. Driestar College, voor het leven!

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-09-2019 10:00