Vr. 01-11: Benefietconcert om 20.00 uur in de Sint-Janskerk te Gouda

Het concert – Dankzij de medewerking van de Stichting Goudse Sint-Jan verzorgt het Gouds Symfonie Orkest (GSO), samen met de Goudse sopraan Anitra Jellema, op vrijdagavond 1 november 2019 een bijzonder benefietconcert in de Sint-Jan. De opbrengst komt ten goede aan het Inloophuis Domino.

De Goudse sopraan Anitra Jellema studeerde solozang aan het Rotterdams conservatorium en aan het Sweelinck conservatorium, waar zij ook de operaklas volgde. Meer en meer werd opera haar grote liefde, vooral doordat zij hoofdrollen zong bij een theater in Zwitserland. Tegenwoordig is zij vast verbonden aan het Groot Omroepkoor, waar zij regelmatig de solopartijen vertolkt.

De aria’s worden begeleid door het Gouds Symfonie Orkest, dat ter afwisseling ook instrumentale nummers speelt. Het is een amateurorkest dat al sinds 1967 bestaat en in 2017 zijn vijftigjarig bestaan vierde. De vaste dirigent is Aad van der Velde, die in 2018 niet minder dan 25 jaar voor het orkest stond.

Kaarten en kaartverkoop

·       Kaarten zijn in de voorverkoop € 15,- en € 17,50 aan de deur op 1 november 2019.

·       Bij een betaling per bank geeft u aan hoeveel kaarten u wilt en kunt bijbehorend bedrag storten op de rekening van het Inloophuis Domino, o.v.v. Benefietconcert 2019. Wij zorgen dan voor de kaarten.

·       U kunt ook kaarten bestellen via de leden van het GSO, dan wel via Inloophuis Domino.

·       Op de website www.inloophuisdomino.nl is eveneens informatie opgenomen en is het daarnaast mogelijk om via de button een e-ticket te kopen.

·       In de Sint-Janskerk, bij boekhandel Smit, boekhandel Verkaik en boekhandel Samma zijn ter plekke kaarten te koop.

01-11-2019 09:00