50.000 kaarten verkocht voor het Nationaal Theaterweekend

Gouda – Het weekend van 25 en 26 januari staat Nederland in het teken van de 5e editie van het Nationaal Theaterweekend. Met 80 deelnemende theaters zijn er inmiddels al 50.000 kaarten verkocht voor de verschillende deelnemende voorstellingen. Gedurende het hele weekend zijn zowel grote als kleine theatervoorstellingen te bezoeken tegen een gereduceerd tarief van €10,- per kaartje. Ook De Goudse Schouwburg doet mee en daar zijn nog kaartjes te krijgen voor de voorstellingen!

 Het Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Iedereen is tijdens dit weekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: voor slechts €10,- bezoek je één van de 300 voorstellingen en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater bijvoorbeeld afterparty’s, workshops en rondleidingen.

Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.

Advertisements

Ambassadeurs Nationaal Theaterweekend
Dit jaar is het de eer aan Jon van Eerd, Nadjim Severina, LAKSHMI en Niek Roozen om als ambassadeurs het Nationaal Theaterweekend onder de aandacht te brengen. Jon van Eerd vindt het een eer om ambassadeur te zijn. “Ik vind het bijzonder om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de theaterwereld. Dit weekend is een mooi initiatief om zo iedereen de kans te geven om deze beleving mee te maken.”

Het Nationaal Theaterweekend is niet alleen een mooie gelegenheid om voordelig het theater te bezoeken, maar ook een bijzondere ervaring die men niet snel zal vergeten.

Nationaal Theaterweekend in De Goudse Schouwburg
De schouwburg laat zien hoe mooi, magisch en spannend theater kan zijn en zorgt ervoor dat het voor iedereen van dichtbij te beleven is. De Goudse Schouwburg organiseert diverse activiteiten, waaronder rondleidingen backstage, een silent disco, een Sunday Brunch on Stage, een Musical Diner, een Open Mic en een kinderspeurtocht.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn deze voorstellingen in De Goudse Schouwburg voor tien euro per ticket te zien:

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw meets Ruben Hein          za 25 januari 2020 20.00 uur
Tigre Blanco                                                                                                            za 25 januari 2020 20.30 uur
Assepoes (4+)                                                                                                           zo 26 januari 2020 10.30 uur
Enge Buren ‘Basta!’                                                                                          zo 26 januari 2020 20.00 uur

Meer informatie over de voorstellingen staat op www.goudseschouwburg.nl. Het reserveren van de kaartjes kan direct online of telefonisch via 0182- 513 750.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

17-01-2020 15:20