5 editie Black Gospel te Gouda volledig uitverkocht

Gouda – Vanaf komende woensdag 19 december 3 avonden is het weer zover. De inmiddels traditionele Black Gospel concerten in de week voorafgaande aan Kerstmis in de Goudse St. Jan. Hans Peter van den Bosch & Miranda Kruithof van Eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen zijn trots op 3 avonden een volledig uitverkochte St. Jan. Totaal zullen meer dan 2500 liefhebbers vanuit het hele land naar Gouda komen om deze avonden bij te wonen. Online en bij de Goudse Primera’s is er geen toegangskaart meer beschikbaar voor deze uniek muzikale avonden.

Vanuit het bedrijfsleven is er ook dit jaar weer veel interesse en natuurlijk heel veel particulieren. Wij constateren dat de afstand naar Gouda geen enkele rol speelt, mensen zijn graag bereid op basis van de goede referenties en top entertainment deze avond naar de St. Jan af te reizen. Ook de Goudse horeca speelt in op de Black Gospel Night(s), zo is er o.a. bij De Zalm een speciaal Black Gospel Menu tegen een gereduceerd tarief.

Een avond welke veel muzikaal spektakel belooft met zonder twijfel het meest swingende Black Gospel koor van Nederland G-Roots en niemand minder dan Lady of Soul Edsilia Rombley 2 avonden & op vrijdagavond Do. Daarnaast de Marvin Gaye van de Lage Landen, bekend van zijn geweldige Soul, Steffen Morrison is 3 avonden aanwezig. De repetities van G-Roots en een wervelende aftrap begin van deze maand in een Uitverkochte Sint Jan in ’s-Hertogenbosch zijn inmiddels achter de rug. Ze kijken erg uit naar het optreden in Gouda door de historische setting en de prachtige akoestiek van de St. Jan.

Advertisements

De Kerkdeuren gaan open woensdag en donderdag om 19.15u en eenmaal binnen vind éénieder zijn weg voor een mooie plekje in de kerk onder het genot van een kopje koffie/thee.

Dit voorjaar gaat Black Gospel Night op herhaling voor een eerste Paaseditie in de St. Jans Basiliek te Laren. Meer info via www.blackgospelnight.nl

Liefhebbers uit de Goudse regio wordt geadviseerd met de fiets te komen in verband met de verwachte Parkeerdruk bij de Parkeerlocaties in de Binnenstad.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

18-12-2018 09:33