4e editie Asperges (& Meer) in de Polder

Van 15 tot en met 22 mei vindt bij restaurant De Dyck in Woubrugge de vierde editie van Asperges (&meer) in de Polder plaats. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch & Miranda Kruithof van live-communicatiebureau Eigenwijze Evenementen. Asperges (&meer) in de Polder is inmiddels uitgegroeid tot een witgouden traditie, waarin de Koningin der Groente een hoofdrol speelt, maar het event biedt zoveel meer!

Overweldigend succes
Na 3 geslaagde edities Asperges in de Polder met meer dan 1.500 liefhebbers in 2018, doet de organisatie er dit jaar nog een schepje bovenop, door het evenement uit te breiden naar minimaal 10 avonden bourgondisch genieten van het buitenleven en ’t Witte Goud.

Crème de la crème
Trots is de organisatie op de bourgondische invulling van het event. De uitstekende keukenbrigade van De Dyck staat steevast aan het fornuis. Op sommige dagen bijgestaan door enkele Gast Chefs waaronder Alain Caron en een Arabische Chef voor het thema 1001 Nacht. Naast de (top)chefs in het programma is er ruimte voor meer! Creativiteit in de gerechten, iedere avond een ander thema met Live-entertainment, dit jaar bieden wij in alle facetten meer dan alleen Asperges.

Entertainment
Nieuwe thema’s tijdens Asperges (&meer) in de Polder met geweldig entertainment. Op woensdag programmeren wij Inspiration Night met enkele interessante sprekers, daarnaast Joie de Vivre, de Jazz Night met Steffen Morisson en uiteraard mag onze Groovy Night(s) niet ontbreken; female DJ Kit-T op vrijdag 17 mei. Voor het complete programma met bijbehorende informatie, kijk op: www.aspergesindepolder.nl

Voor iedereen
Asperges (& meer) in de Polder is hét moment om de lente te verwelkomen in goed gezelschap. Kom van 15 mei tot en met 22 mei gezellig met relaties, familie en vrienden voor een heerlijke avond uit. Vanuit het bedrijfsleven is er ieder jaar veel interesse, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De stoere bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een onvergetelijke middag of avond, workshop, receptie of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen. Voor de zakelijke mogelijkheden informeer via info@aspergesindepolder.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

23-04-2019 17:05