Zo. 1-7: Country Music On The Porch in Haastrecht

Haastrecht – Zondagmiddag 1 juli is het weer zover, het plein voor Theater Concordia in Haastrecht is deze dag ‘the place to be’ voor iedereen die van Country Muziek of van Country Line dansen houdt. Op de veranda voor het theater zullen deze middag twee bands afwisselend optreden, om de vierde editie van dit knusse festival muzikaal op te luisteren.

Om 13.45 uur trapt het huistrio (in de wintermaanden) van Concordia, Change of Key uit Gouda af en zij hebben Harm van Sleen op elektrische gitaar en pedalsteel bereid gevonden om ook zijn steentje muzikaal bij te dragen. De band Windfall, een begrip in Oudewater e/o, neemt daarna het stokje over.

Naast de grote dansruimte om de Country Line dansers alle ruimte te geven, is er ook een gezellig terras voor de luisteraars. Afwisselend zullen de beide formaties ervoor zorgen dat er de hele middag genoten kan worden van Country Muziek in de breedste zin van het woord. Aan de rand van het terrein staan diverse stands met hapjes en drankjes, zodat de inwendige mens ook niets te kort hoeft te komen.

Deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk, vanaf 13.15 uur bent u van harte welkom. Bij slecht weer niet getreurd, want dan wordt alles naar binnen verplaatst. Meer informatie via 06-54 91 81 47 of info@marykee.com

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

01-07-2018 12:13

Advertisements