Za. 14-7: Mozaïeken aan de RegentenSofa

Gouda – Heb je zin om samen met bewoners iets moois te maken? En hou je van puzzelen? Dan is er voor jou een leuke en gezellige vakantiebesteding: knippen, puzzelen en plakken aan de RegentenSofa. Dat is een betonnen ‘SocialSofa’ waarop een mozaïek van kleine glazen stukjes wordt aangebracht.

Met zo’n veertien vrijwilligers mozaïeken we in een garage bij de Vrouwetoren bij de Nieuwehaven. Door de kleine glanzende stukjes in vele kleuren (vooral groene en blauwe tinten) wordt het resultaat prachtig. Maar het kost tijd! Voor de zomermaanden zoeken we nog enkele vrijwilligers.

De RegentenSofa komt te staan aan het Regentesseplantsoen. Het wordt een ontmoetingsplek in het groen aan het water. SocialSofa’s hebben allen dezelfde vorm, maar de bekleding is uniek voor elke plek. Bijna altijd maken vrijwilligers uit de buurt er een kunstwerk van. In de buurt van Gouda staan ze bijvoorbeeld in Waddinxveen, Zoetermeer en Woerden.

Het mozaïeken vindt plaats op zaterdag 14 juli om 10.00 uur in de garage naast de Vrouwetoren. Ervaren mozaïekers geven een introductieles voor beginners. Graag vooraf aanmelden bij Rob Schröder, via 06-53 750 654 of mail: robschroder2807@gmail.com

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

14-07-2018 14:07

Advertisements