Woe. 16-5: Yvonne Bontekoe bij Verkaaik

Gouda – Een op de vier mensen heeft een scheve grote teen en heeft daar in meer of mindere mate last van. De klachten, veroorzaakt door deze hallux valgus zoals de scheve teen genoemd wordt, nemen in de loop van de tijd toe. De teen gaat schever staan en de knobbel aan de zijkant van de voet wordt dikker, met soms pijn bij het lopen tot gevolg.

De auteurs van het handboek ‘Voetentraining’, Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen, ontwikkelden een in de praktijk bewezen trainingsprotocol. Yvonne Bontekoning komt woensdagavond 16 mei naar Boekhandel Verkaaik om erover te praten en samen met de bezoekers oefeningen te doen die de klachten moeten doen afnemen.

Zij laat de bezoekers kennismaken met oefeningen van de voeten en de tenen. De oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op de jarenlange praktijkervaring van deze voetspecialisten. Getrainde voeten en sterke voetspieren voorkomen de pijnlijke gevolgen van een hallux valgus. In het boek ‘Voetentraining’ worden, naast praktische oefeningen, ook de oorzaken en de gevolgen van de hallux valgus behandeld.

Voor uw agenda:

Activiteit: Yvonne Bontekoning over ‘Hallux Valgus’
Datum: woensdagavond 16 mei 2018
Tijd: Tussen 19.30 en 21.00 uur
Kosten: 2,50 (incl consumptie)
Aanmelden: via info@boekhandelverkaaik.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-05-2018 12:29

Advertisements