Ma. 20-11: Concertfilm Prince in Cinema Gouda

by saskia / 13 november 2017 / No Comments

Gouda – De spectaculaire film van het concert Sign o’ the times, een concert dat muziekgeschiedenis schreef, komt na dertig jaar terug naar de bioscoopzalen. Geregisseerd door de legendarische artiest zelf, bewijst deze concertfilm nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince wel was.

Dit is een unieke kans om het talent van Prince te vieren en om toeschouwers van over de hele wereld – voor de allereerste keer – een reünie te laten houden op exact dezelfde dagen – enkel en alleen in de week van 20 november. Een gelegenheid om hem te herdenken en nog één keer van zijn muziek en zijn ongelofelijke artistieke talent te genieten.

1987 was het jaar waarin Prince een concertfilm maakte – die hij ook zelf regisseerde – van ‘Sign o’ the times’, het album dat een van zijn grootste meesterwerken zou worden. Hiermee stond hij aan de wieg van een niet te missen evenement: 84 explosieve minuten boordevol energie, waarin hij zijn charisma als entertainer toont, geruggensteund door een gloednieuwe band die elke situatie aankan.

De concertfilm is maandag 20 november te zien om 20.00 uur.
Het kopen van kaartjes kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182- 527 773.

Advertisements

About the author: