Ma. 13-11: Dag van de mantelzorg 2017

Gouda- Op maandag 13 november vindt de Dag van de Mantelzorg plaats in de Goudse Schouwburg. Met deze dag spreekt de gemeente Gouda haar waardering en erkenning uit voor het waardevolle werk dat haar mantelzorgers verricht. Tijdens de dag van de mantelzorg zullen alle mantelzorgers even in het zonnetje gezet worden met een mooie voorstelling in de Schouwburg in Gouda.

Het thema van de Dag van de Mantelzorg is ‘Mantelzorg doe je samen!’.

De dag van de mantelzorg zal gevierd worden op maandag 13 november 2017 waarbij theatergroep ‘De Pauwergirls’ een spetterende voorstelling zal geven. Deze vrolijke dames brengen voor elk publiek theater met een knipoog, heerlijke muziek en driestemmige zang! Je kunt luisteren naar herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak met een verrassende inval. De wethouder zal (onder voorbehoud) aanwezig zijn om alle mantelzorgers een hart onder de riem te steken.

Programma
13.30 uur: Muzikaal ontvangst met koffie/ thee in het theatercafé
14.00 uur: Een spetterende voorstelling van de Pauwergirls in de kleine zaal
15.00 uur: Hapje en drankje in het theatercafé
16.30 uur: Einde

Aanmelden
Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Mantelzorgcentraal kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar gouda@mantelzorgcentraal.nl of door te bellen naar 088-0234 225.

Advertisements