Kunstpuntgouda wordt Cultuurhuis Garenspinnerij

by Jamie / 19 mei 2017 / No Comments

Vanaf 1 september, de start van het nieuwe cursusseizoen, zal de naam Kunstpuntgouda officieel verdwijnen. De organisatie gaat verder als Cultuurhuis Garenspinnerij. De Garenspinnerij is bij de meeste Gouwenaren bekend als het monumentale fabriekspand aan de Turfsingel.

Het gebouw is grondig gerenoveerd en sinds mei 2014 de vaste locatie voor Jeugdtheaterhuis, StudioGonz en Kunstpuntgouda. Kunstpuntgouda is ontstaan na de fusie tussen Kunstencentrum de Werkschuit en Muziekschool Gouda. Er wordt afscheid genomen van de naam Kunstpuntgouda maar voor de bezoekers en cursisten verandert er niks, sterker nog, we menen iedereen zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij de Garenspinnerij kun je terecht voor een cursus muziek, beeldend, dans, theater of media en ook de winkel met kunstenaarsbenodigdheden staat open voor alle publiek. De website van Kunstpuntgouda verdwijnt binnenkort, bezoekers worden vanaf dat moment automatisch doorgelinkt naar www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl.

Het volledige cursusaanbod 2017-2018 zal daar terug te vinden zijn en ook digitaal inschrijven is dan mogelijk via deze site. Nieuwsgierig naar dit bruisende middelpunt van creatief talent? Bezoek de Garenspinnerij en haar bewoners tijdens het Open Huis op zaterdag 20 mei tussen 14.00 en 17.00 uur.

About the author: